Autovakanties
dagen

Geniet in Wernigerode in De Harz o.b.v. halfpension incl. leuke extra's

Hotel Alter Kutschenbauer
Wernigerode, Saksen-Anhalt, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 4, 5 of 8 dagen in Wernigerode o.b.v. halfpension incl. leuke extra's

Geniet in het gezellige Hotel Alter Kutschenbauer dat een prachtige ligging heeft in de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt. Iedere ochtend staat er een ontbijtbuffet voor je klaar, waar je de dag goed mee opstart. Vanaf het hotel steek je over in de richting van de Breite Straße en loop je zo het historische centrum in. In het centrum vindt je verschillende winkeltjes en bezienswaardigheden die je meebrengen in de geschiedenis van de stad. Niet alleen het centrum van Wernigerode wekt de interesse, ook bied de omgeving een adembenemende natuur. Maak een prachtige wandeling of fietstocht door de bergen en geniet van alle rust en de panoramische kiekjes die je onderweg hebt! 's Avonds geniet je van een heerlijk 3-gangendiner of dinerbuffet.

Autovakanties
dagen

Geniet in Wernigerode in De Harz o.b.v. halfpension incl. leuke extra's

Hotel Alter Kutschenbauer
Wernigerode, Saksen-Anhalt, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Ontvangst met welkomstschnaps
  • Flesje water op de kamer
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner of dinerbuffet in café en bistro ANNO 1696
  • 1 x een kop koffie met cake
  • Inclusief Hatix-ticket & Wenigerode ticket voor kortingen en leuke extra's
  • 1 x gratis rit met de schlossbahn
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het Kasteel Wernigerode
Tips voor jouw verblijf

Schlossbahn
Bij een verblijf van 4 of 7 overnachtingen krijg je 1 gratis rit met de Schlossbahn. Je wordt welkom geheten in het prachtige Weringerode en je krijgt de mogelijkheid om het historische stadscentrum met zijn beroemde kasteel en nog veel meer dingen te ontdekken en bewonderen. Je kunt Wernigerode ook verkennen met de historische Saurer-bussen en beleef de bergen van Harz.

Kasteel Wernigerode
Het Kasteel Wernigerode is een middeleeuws kasteel op de heuveltop van de bergen van Harz. Het kasteel is gebouwd aan het begin van de 12e eeuw en was oorspronkelijk een kasteel dat de keizers van de middeleeuwen op hun jachttochten naar het Harzgebergte de weg moest banen. In de 15e eeuw is er veel uitgebreid en is het kasteel vergroot. Vanaf boven heb je een prachtig panoramisch uitzicht over de omgeving.

Hotel Alter Kutschenbauer
Brandgasse 2,
Wernigerode, Duitsland
Kaart
Brandgasse 2, Wernigerode, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Middenin het historische centrum van Wernigerode ligt het Hotel Alter Kutschenbauer.
De stijlvolle kamers zijn ingericht met Italiaanse kersenhouten meubels en zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel en toilet. Vanuit sommige kamers heb je een prachtig zicht op het kasteel of Brocken. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 10,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie
Hoogtepunten

Wernigerode

Steden
Wernigerode

De vakwerkstad Wernigerode werd in de twaalfde eeuw gesticht. Bewonder hier de prachtige vakwerkhuizen.

Blankenburg

Steden, Musea
Friedenstrasse 4

De bekende 20 km lange grillige rotsformatie de Duivelsmuur begint in Blankenburg. Buiten Blankenburg ligt kasteelruïne Regenstein die nu een openluchtmuseum is.

Halberstadt

Steden, Musea, Bezienswaardigheden, Cultuur
Westendorf 24-26

Halberstadt is een plaats in de Duitse deelstaat Sasken-Anhalt. Er zijn vele musea te bezoeken in Halberstadt, zoals het literatuurmuseum Gleimhaus en het stadsmuseum.

Nationaal Park de Harz

Natuur & Parken
Nationaal Park De Harz

Het Nationaal Park Harz is een natuurreservaat en bestaat uit bergen, moerassen, bossen en rivieren. Tevens is het een beschermd gebied waar talrijke diersoorten in het wild leven.

Quedlinburg

Steden
Quedlinburg

Quedlinburg heeft naast de historische binnenstad nog veel moois te bieden met o.a. de kasteelberg, het Renaissanceslot en de stichtskerk Sint Servatius.

Goslar

Steden
Goslar

De stad Goslar in het Duitse Harz gebergte heeft een prachtige historische binnenstad. Deze stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is zeker een bezoek waard!

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 10,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00-17.00 uur (kan wijzigen)

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro