All-inclusive
dagen

FLASHDEAL ⚡ Verblijf in het zuiden van de Franse Alpen o.b.v. all-inclusive

SOWELL RESIDENCES Praloup
Uvernet-Fours, Alpes-de-Haute-Provence, Frankrijk bekijk op kaart
FLASHDEAL ⚡ Geniet 6, 8, 11 of 15 dagen in het zuiden van de Franse Alpen nabij de Italiaanse grens o.b.v. all-inclusive

Op zoek naar een relaxte en actieve vakantie tegelijkertijd? Dan is dit wat voor jou! Je verblijft op basis van all-inclusive in SOWELL residences Praloup. Om je ontbijt, lunch en diner hoef je je dus geen zorgen te maken! Je kunt gewoon aanschuiven in het hotel. Het hotel ligt in Pra Loup, een favoriete bestemming voor wintersport, maar in de zomer is het ook een pareltje! Prachtige groene omgeving met bergen, bossen en uitgestrekte landschappen. Naast genieten van de natuur, zijn er ook vele activiteiten te doen in de omgeving zoals raften, paragliden en golven. Of trek de wandelschoenen aan en volg één van de vele wandelpaden. Ben je een echte durfal? Ga dan downhill mountainbiken vanaf de zwarte piste! De stad Barcelonnette (10 KM) en verschillende wateren zoals Lac du Lauzet en recreatieplas Plan d'eau Jausiers (20 km) liggen in de buurt.

Let op! Deze deal is boekbaar t/m 8 augustus!

All-inclusive
dagen

FLASHDEAL ⚡ Verblijf in het zuiden van de Franse Alpen o.b.v. all-inclusive

SOWELL RESIDENCES Praloup
Uvernet-Fours, Alpes-de-Haute-Provence, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (07.30 – 13.00 uur)
  • Dagelijks een lunchpakket (samen te stellen naar eigen wens)
  • Dagelijks diverse snacks in de middag
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier (10.00 - 22.00 uur)
  • Onbeperkt alcoholische dranken (12.00 – 13.30 uur) & (18.30 – 22.00 uur)
  • Inclusief eindschoonmaak (geen dagelijkse schoonmaak)
  • Inclusief toegang tot het zwembad van Les Bergers (tegenover het hotel)
  • Gratis 3 uur fietshuur (vanaf 12 jaar, kinderfietsen zijn niet aanwezig)
  • TIJDELIJK BOEKBAAR!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de stad Barcelonnette
Informatie over de omgeving

Pra Loup zelf is een rustige plaats, maar in de omgeving zijn er vele activiteiten te ondernemen:

Barcelonnette
Barcelonnette is de grootste plaats in de Ubaye Vallei. Het heeft zowel een zuidelijk als bergachtig karakter. Door de eeuwen heen heeft het plaatsje haar authentieke karakter weten te behouden. Het heeft een historisch centrum met het Manuelpein als middelpunt. Dit plein wordt omgeven door mooie gekleurde gevels. Hier vind je sfeervolle café- en restaurantterrassen. Wat zeker niet te missen is, is de Cardinalistoren uit de 15e eeuw. Liefhebber van ongewone architectuur? Ga dan naar de Avenue de la Libération waar Mexicaanse villa's te bewonderen zijn. In de villa La Sapinière zit het Valleimuseum, waar je alles leert over de geschiedenis en tradities van de Ubaye Vallei.

Ubaye Vallei
In de Ubaye vallei kan je veel activiteiten doen. Houd je van een beetje adrenaline? Ga dan voor mountainbiken van de zwarte piste of raften over de rivier. Je kan zelfs paragliden vanuit een helikopter! Wil je het liever iets rustiger aan doen? Ga dan paardrijden of kanoën. Ook hier zijn er mooie wandelpaden en bergpassen waarbij je kan genieten van prachtige, adembenemend uitzichten.

Mercantour National Park
Mercantour National Park is erg geliefd onder de wandelaars en natuurliefhebbers. Dit deel van de Alpen is erg ruig, ideaal om te wandelen of te mountainbiken. Er zijn tal van wandelpaden voor beginners en ervaren wandelaars. Het ligt aan de grens met Italië en het overgrote deel is onbewoond gebied. Het gebied is beschermd en er geldt een beperking avn de jacht, waardoor het mogelijk is om hier dieren te spotten, zoals de gems, steenbok, alpenmarmot of zelf de wolf te ontmoeten. Er leven ook bijzondere vogels zoals de steenarend, lammergier en auerhoen. Als je er bent, let goed op de rotstekeningen die er zijn gevonden. Deze zitten voornamelijk in de Vallée des Merveilles en Vallée de Fontanalbe.

SOWELL RESIDENCES Praloup
1600 Pra Loup,
Uvernet-Fours, Frankrijk
Kaart
1600 Pra Loup, Uvernet-Fours, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

SOWELL Residences Praloup is het residentiestation van de Alpes de Haute Provence en vanaf hier kijk je uit over de Ubaye-vallei. Het ligt op 250 meter van het centrum. Er zijn appartementen en studio's waarin je kan overnachten. Ze zijn van alle gemakken voorzien. zoals een functionele keuken met benodigde apparatuur zoals koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Zo kan je na een actieve dag een heerlijke maaltijd bereiden. Daarnaast beschikt het verblijf ook over een televisie, handdoeken en lakens. Het hotel heeft een zwembad waar je gebruik van kan maken. In de ontbijtruimte staat elke ochtend een heerlijk vers uitgebreid ontbijt klaar en bij de bar kan je 's avonds terecht voor een drankje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, publieke parkeerplaats met beperkt aantal plaatsen
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per nacht (max. 1 huisdier per verblijf)
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Toilet
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Les Plaisirs Gourmets

Eten en drinken
Place De La Fontaine

Fijnproevers worden bijzonder warm onthaald in Les Plaisirs Gourmets. Zij kunnen hier terecht voor lokale biersoorten, koekjes en andere regionale producten.

Promenade des Anglais

Stranden
Promenade Des Anglais

Maak een heerlijke wandeling over de boulevard en geniet ondertussen van het strand, de zee en de monumentale gebouwen in Belle Epogue stijl.

Place Masséna

Eten en drinken, Shoppen
Place Masséna

Place Masséna is het belangrijkste plein van Nice. Het plein wordt omringd met leuke winkels en gezellige restaurants.

Kathedraal Sainte-Réparate

Bezienswaardigheden
3 Pl. Rossetti

Deze 17-eeuwse kathedraal is erg opvallend vanwege haar grote koepel met gekleurde dakpannen. Het is een populaire bezienswaardigheid onder toeristen.

De wijk Vieux Nice

Wijken
Vieux Nice

Slenter door deze prachtige, historische wijk van Nice. Bewonder hier de beroemde pittoreske straatjes waar de Côte d'Azur bekend om staat.

Cours Saleya

Eten en drinken, Bezienswaardigheden
Cours Saleya

Cours Saleya staat bekend vanwege de dagelijkse markten die er worden gehouden. 's Avonds wordt het omgebouwd tot een groot terras.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 300,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per nacht (max. 1 huisdier per verblijf)

Parkeren

Ja, publieke parkeerplaats met beperkt aantal plaatsen

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro