Autovakanties
dagen

Ontdek Istrië vanuit heerlijk appartement nabij het strand

Valamar Diamant Hotel & Residence
Poreč, Dalmatische kust, Kroatië bekijk op kaart
4, 5, 8, 11 of 15 dagen relaxen in heerlijk appartement in Poreč Kroatië o.b.v. logies

Op loopafstand van het gezellige Poreč logeer jij in een heerlijk appartement dat veelal gericht is op een verblijf met kinderen. Het animatieteam staat de kinderen al op te wachten om mooie avonturen te gaan beleven en leuke herinneringen te gaan maken. Op het strand dat op 300 meter wandelen ligt is het heerlijk toeven. Door de dennenbomen kun je zelfs een plekje in de schaduw zoeken! Op het strand kun je natuurlijk lekker liggen bakken, maar er zijn ook tal van (water)activiteiten te doen. Denk dan bijvoorbeeld aan een potje mini golf of maak de rit van je leven op een bananenboot. In de buurt van het strand vind je een aantal restaurants en bars waar je terecht kunt voor een kleine maaltijd of snack en een verkoelend drankje.

Autovakanties
dagen

Ontdek Istrië vanuit heerlijk appartement nabij het strand

Valamar Diamant Hotel & Residence
Poreč, Dalmatische kust, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de lobby
  • Gebruik van zwembad en faciliteiten van naastgelegen Valamar Diamant Hotel 4*
  • Vele activiteiten voor de kids
  • Slechts 300 meter van het strand
  • Op loopafstand van Poreč
Wat je kunt doen in de omgeving

Maak een boottocht van Poreč naar Venetië
Erg populair is het uitstapje van Poreč naar het fantastische Venetië. Je kunt met een veerdienst van Poreč naar Venetië. De boottocht duurt ongeveer 3 uur en brengt je naar het meest bekende en romantische plekje van Italië. Het San Marcoplein is het hart van Venetië en één van de mooiste pleinen ter wereld. Aan het plein liggen de sprookjesachtige Basiliek van San Marco, het Dogepaleis, de 98,5 meter hoge klokkentoren, de schilderachtige zuilengalerijen en de Torre dell’Orologio, met de prachtige astronomische klok. Hier vind je een groot deel van de belangrijkste bezienswaardigheden van Venetië allemaal bij elkaar. De Basiliek van San Marco en het Dogepaleis zijn de twee meest bijzondere bouwwerken van Venetië en deze zijn dan ook zeker de moeite waard om te bezoeken.

Poreč watervallen
Vanuit Poreč kun je makkelijk de Krka watervallen of Nationaal Park Plitvice bezoeken. Je kan dit met een excursie doen of hier zelf heen gaan met de auto. Het is een schitterend natuurpark met watervallen, riviertjes, beekjes en prachtige gebouwen. Het water is hier helder en je ziet er vele vissen.

Roadtrip
Ook moet je zeker het binnenland van Istrië in. Maak bijvoorbeeld een dagtocht langs de vele pittoreske heuveldorpjes. Wil je een leuke stad in de omgeving bezoeken? Ga dan zeker naar het schilderachtige Rovinj gaan. Hier kun je urenlang slenteren door romantische straatjes en genieten op de vele terrassen.

Valamar Diamant Hotel & Residence
Brulo 1/1,
Poreč, Kroatië
Kaart
Brulo 1/1, Poreč, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Valamar Diamant Hotel & Residence ligt in een oase van dennenbomen en dichtbij de kust (300 meter van het strand). Met 10 minuten wandelen ben je in het historisch centrum van Poreč. Voor de kids en teens zijn de mogelijkheden oneindig! De hotel mascotte MARO de krab zorgt voor een onvergetelijke tijd met leuke activiteiten. Er zijn diverse speelmogelijkheden zowel binnen als buiten, actief en interactief. Bij het hotel zijn veel sportmogelijkheden zoals een fitnessruimte, tennisbaan en fietshuur. Neem een duik in het binnen- of buitenzwembad en kom daarna helemaal tot rust in de Spa van het hotel. In het restaurant kan je terecht voor een lekker drankje en een hapje. De appartementen zijn standaard voorzien van een balkon of terras met zitje en zicht op het park. Ze hebben een eigen badkamer met douche, airconditioning, bank en televisie. De keuken is uitgerust met alle benodigdheden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 3,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 per nacht

Accommodatie faciliteiten

  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Balkon en/of terras
  • Douche
  • Airconditioning

Faciliteiten

Restaurant
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Porec

Eten en drinken, Steden
Zagrebačka Ul. 2

Porec is een levendig havenstadje aan de westkant van het schiereiland Istrië. De beroemde Eufrasiusbasiliek in Poreč staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Dinopark Funtana

Attractieparken
Funtana

Dinopark Funtana is een leuke bestemming voor een spannend en afwisselend uitstapje. Dinopark Funtana is het eerste en het grootste themapark in Kroatië. Bewonder een show, bekijk de (bewegende!) dino's en ervaar de verschillende attracties.

Vrsar

Steden
Vrsar

Vrsar is een levendig vissersplaatsje met een bijna 2000 jaar oude geschiedenis. Tegenover het plaatsje ligt een archipel met 18 onbewoonde eilandjes.

Rovinj

Steden
Rovinj

Het Kroatische Rovinj wordt de parel van de Adriatische kust genoemd. Volkomen terecht, want je komt zelden zo’n fotogenieke plek tegen! Rovinj is een prachtig geheel van smalle, kronkelende straatjes, romantische doorkijkjes, kleurrijke gevels, oranje daken, vissersbootjes en natuurlijk een helderblauwe, glinsterende zee.

Zoutmagazijnen van Magazen, Grando en Montfort

Bezienswaardigheden
Sečovlje Saltworks

Deze voormalige zoutmagazijnen werden tussen 1820 en 1845 door Napoleon gebouwd. Vandaag de dag wordt er geen zout meer gewonnen, maar kunt u er o.a. tentoonstellingen bekijken.

Strunjan Klif

Natuur & Parken
Strunjan

In dit bijzondere natuurpark zijn zoutpannen, wetlands en rietvelden gelegen aan de monding van de rivier Dragonja.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 3,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro